Revista de proiectare
Revista de proiectare
Injectorul De Epinefrină

EpiShell

Injectorul De Epinefrină EpiShell este mai mult decât un dispozitiv medical în viața de zi cu zi a transportatorilor, ci un ajutor de viață prietenos. Este o soluție centrată pe utilizator pentru purtătorii de injectori cu epinefrină, cu intenția de a reduce teama utilizatorilor de a utiliza un injector, pentru a le aminti pacienților că îl transportă zilnic și mai intuitiv să efectueze o injecție în timpul unei urgențe. Dispune de încărcător de telefon mobil integrat, conexiune Bluetooth, ghidare vocală și carcasă exterioară interschimbabilă. Prin aplicația sa de pe telefonul inteligent, utilizatorii pot gestiona cu ușurință funcțiile sale, cum ar fi IFU, conexiunea Bluetooth, contactul Emergence și reumple / Exp.

Denumirea proiectului : EpiShell, Numele proiectanților : Hong Ying Guo, Numele clientului : .

EpiShell Injectorul De Epinefrină

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.