Revista de proiectare
Revista de proiectare
Injectorul De Epinefrină

EpiShell

Injectorul De Epinefrină EpiShell este mai mult decât un dispozitiv medical în viața de zi cu zi a transportatorilor, ci un ajutor de viață prietenos. Este o soluție centrată pe utilizator pentru purtătorii de injectori cu epinefrină, cu intenția de a reduce teama utilizatorilor de a utiliza un injector, pentru a le aminti pacienților că îl transportă zilnic și mai intuitiv să efectueze o injecție în timpul unei urgențe. Dispune de încărcător de telefon mobil integrat, conexiune Bluetooth, ghidare vocală și carcasă exterioară interschimbabilă. Prin aplicația sa de pe telefonul inteligent, utilizatorii pot gestiona cu ușurință funcțiile sale, cum ar fi IFU, conexiunea Bluetooth, contactul Emergence și reumple / Exp.

Denumirea proiectului : EpiShell, Numele proiectanților : Hong Ying Guo, Numele clientului : .

EpiShell Injectorul De Epinefrină

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.