Revista de proiectare
Revista de proiectare
Injectorul De Epinefrină

EpiShell

Injectorul De Epinefrină EpiShell este mai mult decât un dispozitiv medical în viața de zi cu zi a transportatorilor, ci un ajutor de viață prietenos. Este o soluție centrată pe utilizator pentru purtătorii de injectori cu epinefrină, cu intenția de a reduce teama utilizatorilor de a utiliza un injector, pentru a le aminti pacienților că îl transportă zilnic și mai intuitiv să efectueze o injecție în timpul unei urgențe. Dispune de încărcător de telefon mobil integrat, conexiune Bluetooth, ghidare vocală și carcasă exterioară interschimbabilă. Prin aplicația sa de pe telefonul inteligent, utilizatorii pot gestiona cu ușurință funcțiile sale, cum ar fi IFU, conexiunea Bluetooth, contactul Emergence și reumple / Exp.

Denumirea proiectului : EpiShell, Numele proiectanților : Hong Ying Guo, Numele clientului : .

EpiShell Injectorul De Epinefrină

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.