Revista de proiectare
Revista de proiectare
Etichetele

Propeller

Etichetele Elice este o colecție de băuturi spirtoase din diverse părți ale lumii, asociată de tema călătoriilor aeriene și un călător pilot ca personaj de marcă. Caracteristicile fiecărui fel de băutură sunt expuse prin numeroase ilustrații, inscripții care seamănă cu insigne de aviație și schițe care servesc drept rețete de cocktail. Designul multifacetic este completat cu diverse tonuri de folie colorată, diferite lacuri, modele și gofrare.

Denumirea proiectului : Propeller, Numele proiectanților : Asta Kauspedaite, Numele clientului : Stumbras.

Propeller Etichetele

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.