Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vaza Iluminată

Ampoule

Vaza Iluminată O picătură de lumină, o formă arhetipală și pură care, în impulsul său dinamic, spune despre poemul unic al unui cadou de flori. Acesta este gândul inspirator al unei vaze uriașe pentru o singură floare, un element de design care caracterizează fiecare spațiu prin simplitatea sa, spunând magia istoriei sale.

Denumirea proiectului : Ampoule, Numele proiectanților : Federico Traverso, Numele clientului : Myyour.

Ampoule Vaza Iluminată

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.