Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sticla De Vodka

Snowflake Vodka

Sticla De Vodka M-am inspirat din simplitatea și în același timp complexitatea unui fulg de zăpadă. De cele mai multe ori trecem doar prin viață fără să observăm măcar toată frumusețea și complexitatea lucrurilor din jurul nostru. Natura este plină de lucruri simple, dar una pe care începeți să o acordați atenție, vă dați seama că acel lucru simplu este mult mai complex decât credeți. Acesta a fost începutul proiectării mele, să încerc să interpretez și să creez o nouă formă pentru o sticlă, în conformitate cu natura. La fel ca în natură atunci când facem zoom-uri la forme complexe care ar putea fi văzute arbitrare pentru ochi, descoperim un model geometric.

Denumirea proiectului : Snowflake Vodka, Numele proiectanților : Adrian Munoz, Numele clientului : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Sticla De Vodka

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.