Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Corporativă

10 Year Logo

Identitatea Corporativă Scurtul a fost acela de a crea un logo care să reflecte nu numai ce este 3M ™ Polarizing Light, ci și să îl comercializeze ca marcă premium în lămpile de masă. Folosind ideea de suprapunere a razelor de lumină care este liniștitoare pentru ochi, care reflectă experiența antirid. Suprapunerile sunt proiectate astfel încât să prezinte o sărbătoare a artificiilor. Numărul zece se așează cu graficul, arătând claritatea cifrelor în care nu există nicio reflectare din cauza strălucirii. Culorile auriu și argintiu sunt utilizate pentru a prezenta senzația premium a lămpii, calitatea, precum și tehnologia mărcii în sine.

Denumirea proiectului : 10 Year Logo, Numele proiectanților : Lawrens Tan, Numele clientului : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Identitatea Corporativă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.