Revista de proiectare
Revista de proiectare
Rochiul Modern

Le Maestro

Rochiul Modern Le Maestro revoluționează pantoful rochiei prin încorporarea unui „toc cu matrice” din titan Direct Metal Sintered (DMLS). „Calcaiul matricial” reduce masa vizuală a secțiunii călcâiului și prezintă integritatea structurală a încălțămintei. Pentru a completa vampila elegantă, pielea înaltă de cereale este folosită pentru designul asimetric distinct al părții superioare. Integrarea secțiunii tocului în partea superioară este acum compusă într-o siluetă elegantă și rafinată.

Denumirea proiectului : Le Maestro, Numele proiectanților : Herman Francisco Delos Santos, Numele clientului : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Rochiul Modern

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.