Revista de proiectare
Revista de proiectare
Canapea Modulară

Cloche Sofa

Canapea Modulară Canapea Cloche este un corp de muncă care transmite un element din viața urbană în objets d'art. Poate fi folosit ca sculptură, lumină ambientală sau canapea modulară. Reprezintă evoluția peisajului care demontează standardele și elementele structurale stabilite ale materialelor de construcție și repune un material găsit într-un design sofisticat, remodelând un obiect comun într-un amalgam semnificativ. Această piesă valorifică obiecte care și-au întrecut utilizările inițiale, au fost aruncate, recuperate și renovate.

Denumirea proiectului : Cloche Sofa, Numele proiectanților : Carlo Sampietro, Numele clientului : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Canapea Modulară

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.