Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cafeneaua Universitară

Ground Cafe

Cafeneaua Universitară Noua cafenea „Ground” servește nu numai pentru a crea coeziune socială între profesorii și studenții școlii de inginerie, dar și pentru a încuraja interacțiunea dintre și între membrii altor departamente din Universitate. În proiectarea noastră, am angajat volumul de beton turnat neadornit al unei foste săli de seminar, așezând o paletă de scânduri din nuc, aluminiu perforat și despicând stâncă peste pereți, podea și tavanul spațiului.

Denumirea proiectului : Ground Cafe, Numele proiectanților : Bentel and Bentel Architects/Planners, Numele clientului : Yale University.

Ground Cafe Cafeneaua Universitară

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.