Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lounge Bar

Linear Lounge

Lounge Bar Linear Lounge Bar oferă oaspeților rezidenți o experiență sofisticată și plină de vinuri și mâncare. Linear Lounge Bar oferă, de asemenea, o sală de mese privată și are o gamă incredibilă de malte fine și cocktailuri inovatoare și artistice. Luna și muzica de la Linear sunt setate să creeze cele mai bune amestecuri de bucurie și plăcere pentru oaspeți. Linear Lounge Bar este, de asemenea, un loc perfect pentru profesioniști pentru a-și aduce semenii pentru o seară confortabilă, cu desăvârșiri de plăcere de neegalat.

Denumirea proiectului : Linear Lounge, Numele proiectanților : Ketan Jawdekar, Numele clientului : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Lounge Bar

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.