Revista de proiectare
Revista de proiectare
Parasolar Led Si Lanterna De Gradina Mare

NI

Parasolar Led Si Lanterna De Gradina Mare Noul Parasol NI redefinește iluminatul într-un mod care poate fi mai mult decât un obiect luminos. Îmbinând inovativ un parasolar și o lanternă de grădină, NI arată inteligent în picioare lângă șezlongurile de la piscină sau alte zone în aer liber, de dimineață până seara. OTC-ul senzor de detectare a degetelor (dimmer cu o atingere) permite utilizatorilor să se adapteze la nivelurile dorite de iluminare ale sistemului de iluminare cu 3 canale cu ușurință. NI adoptă, de asemenea, un driver de 12V LED de joasă tensiune care generează foarte puțină căldură, oferind o sursă de alimentare eficientă din punct de vedere energetic pentru sistem cu peste 2000 buc de LED-uri de 0,1 W.

Denumirea proiectului : NI , Numele proiectanților : Terry Chow, Numele clientului : FOXCAT.

NI  Parasolar Led Si Lanterna De Gradina Mare

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.