Revista de proiectare
Revista de proiectare
Canapea Extensibilă

Umea

Canapea Extensibilă Umea este o canapea extensibilă foarte sexy, vizual ușor și elegantă, cu capacitate de până la trei persoane și două persoane în poziție de dormit. Deși hardware-ul este sistemul clasic de clanuri cu clic, adevărata inovație vine din liniile și contururile sexy care fac din aceasta o piesă de mobilier destul de atrăgătoare.

Denumirea proiectului : Umea , Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : M3.

Umea  Canapea Extensibilă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.