Revista de proiectare
Revista de proiectare
Parasol Led

NI

Parasol Led NI realizează așteptările pentru mobilă într-un mod în care acesta nu îndeplinește doar o singură funcție. Combinând în mod inovator un torp de parazit și grădină adaptat pentru piața de lux, mulțumește oamenii de zi până noaptea, lângă șezlonguri sau de-a lungul râului. Cu OTC-ul senzor de detectare a degetelor (un dimmer-touch), utilizatorii pot controla separat luminozitatea sistemului de iluminare cu 3 canale. Adoptând un driver LED de 12V de joasă tensiune care generează puțină căldură, NI oferă o sursă de alimentare eficientă din punct de vedere energetic pentru un sistem cu peste 2000 buc de LED-uri de 0,1 W.

Denumirea proiectului : NI , Numele proiectanților : Terry Chow, Numele clientului : FOXCAT.

NI  Parasol Led

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.