Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sticla

La Pasion

Sticla Acesta este un obiect realizat manual realizat de Arturo López, unul dintre membrii echipajului de la Studio Xaquixe. El a primit ideea sticlei când a văzut un copac care arăta ca un cuplu îmbrățișându-se unul pe celălalt, iar acest lucru l-a făcut să se gândească la modul în care cei dragi devin unul când se țin reciproc cu „pasiune”. Sticla folosită la crearea piesei este reciclată în proporție de 95%, la fel ca toată sticla folosită la Studio Xaquixe. Cuptoarele utilizate în studio sunt fabricate de echipaj și sunt alimentate cu deșeuri organice, cum ar fi ulei vegetal rezidual sau biomasă prelucrată pentru a deveni gaz metan.

Denumirea proiectului : La Pasion, Numele proiectanților : Studio Xaquixe, Numele clientului : Studio Xaquixe.

La Pasion Sticla

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.