Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Monitorizare A Pacientului

Touch Free Life Care

Sistemul De Monitorizare A Pacientului Patul de salvare fără atingere este realizat cu cipuri încorporate pentru a monitoriza funcțiile fiziologice. Pacienții își pot controla temperatura și poziția patului prin interfața intuitivă, fără a fi nevoie să apeleze asistenta pentru aceste sarcini. De asemenea, acest ecran este utilizat de asistentă pentru a păstra o înregistrare de medicamente și lichide administrate, care este apoi trimis la interfața din stația asistentă medicală. Interfața de la stația asistentă arată și avertizează orice modificări ale parametrilor, cum ar fi temperatura corpului pacientului, tensiunea arterială, schema de somn și nivelul de umiditate. Astfel, o mulțime de ore de personal pot fi salvate folosind tlc.

Denumirea proiectului : Touch Free Life Care, Numele proiectanților : nikita chandekar, Numele clientului : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Sistemul De Monitorizare A Pacientului

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.