Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tipografia

Ila'l Amam Type Family

Tipografia „Ila'l Amam” este o familie de tip arab, dezvoltată dintr-un amestec dintre primele tipuri de afișare create vreodată - Fat Faces, precum și scripturi vintage Kufic iraniene din secolul al 11-lea, combinându-le pe toate într-un format italicizat / oblic. „Ila'l Amam” constă în tipuri de afișaj utilizate în scopuri de mari dimensiuni, deoarece literele sunt foarte stilizate și caracterizate prin faptul că au un contrast puternic între lovituri groase și subțiri. Fascinația din spatele unei caractere italice / oblice a provenit din lipsa unuia în orice tip arab, deoarece arabul a considerat poate că are un format pur italic de la început.

Denumirea proiectului : Ila'l Amam Type Family, Numele proiectanților : Sara Mansour, Numele clientului : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Tipografia

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.