Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul

Moon Curve

Inelul Lumea naturală este într-o continuă mișcare, deoarece se echilibrează între ordine și haos. Un design bun este creat din aceeași tensiune. Calitățile sale de forță, frumusețe și dinamism provin din capacitatea artistului de a rămâne deschis acestor opuse în timpul actului de creație. Piesa finisată este suma nenumăratelor alegeri pe care artistul le face. Toate gândurile și niciun sentiment nu vor avea ca rezultat o muncă rigidă și rece, în timp ce toate sentimentele și niciun control nu dau muncă care nu se exprimă. Întrepătrunderea celor doi va fi o expresie a dansului vieții în sine.

Denumirea proiectului : Moon Curve, Numele proiectanților : Mary Zayman, Numele clientului : Mary Zayman.

Moon Curve Inelul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.