Revista de proiectare
Revista de proiectare
Clădirea Cu Utilizare Mixtă

The Mall

Clădirea Cu Utilizare Mixtă Mall-ul este situat pe deșert. Ideea de proiectare se bazează pe dizolvarea programului clădirii pentru a crea un district cultural și comercial din acesta, care va influența împrejurimile. Spațiile urbane integrate complexului vor găzdui multe activități și vor îmbogăți interacțiunea culturală din zonă. În loc să acționeze ca o clădire detașată închisă, va susține viața străzii din întreaga zonă. Dispunerea complexului, orientarea clădirilor și detaliile fațadei sunt concepute pentru a susține utilizarea cea mai eficientă a surselor naturale.

Denumirea proiectului : The Mall, Numele proiectanților : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Numele clientului : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Clădirea Cu Utilizare Mixtă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.