Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Idiomi

Lampă Idiomi; este o lampă în cele trei dimensiuni și o gamă de iluminare poate crea diferite scenarii și îmbogățește mediul cu o lumină cu adevărat nouă. Ea dorește să fie un mijloc de exprimare a luminii. Această lampă amintește temele purității liniei și formei, precum și a lumânării albului. Idiomi permite luminii să escorteze omul în acțiuni, senzații, sentimente și momente de zi cu zi. Acesta, datorită potențialului inovator al LED-urilor, se poate adapta la situațiile care îl înconjoară.

Denumirea proiectului : Idiomi, Numele proiectanților : Nicolò Caruso, Numele clientului : Nicolò Caruso.

Idiomi Lampă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.