Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cutia De Cadouri

Jack Daniel's

Cutia De Cadouri Cutie cadou de lux pentru whisky-ul Jack Daniel’s Tennessee nu este doar o cutie obișnuită, inclusiv o sticlă în interior. Această construcție unică de pachete a fost dezvoltată pentru o caracteristică excelentă de proiectare, dar și pentru livrarea sigură a sticlelor în același timp. Datorită ferestrelor mari deschise, putem vedea în toată caseta. Lumina care intră direct prin cutie evidențiază culoarea originală a whisky-ului și puritatea produsului. Deși cele două părți ale cutiei sunt deschise, rigiditatea torsională este excelentă. Cutia de cadouri este complet fabricată din carton și este complet mată laminată cu ștanțare la cald și elemente de gofrare.

Denumirea proiectului : Jack Daniel's, Numele proiectanților : Kantors Creative Club, Numele clientului : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Cutia De Cadouri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.