Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilier De Baie

Soluzione

Mobilier De Baie Colecția de mobilier de baie Soluzione este proiectată pe baza ideii de a crea soluții inovatoare și cochete care să ofere viața mai ușoară, liniștită și să construiască băi cu un sentiment de personalitate. Dulapurile pentru baie, disponibile în trei dimensiuni diferite, cu sertare și selecția ușilor dulapului, sunt combinate cu chiuvetele vasului pentru a redefini estetica băii. Modulul opțional de umeraș pentru prosoape semicerc este o abordare inovatoare pentru depozitarea șervețelelor și colțul. Colecția de soluții disponibile în alb și lac de culoare antracit speră să ofere soluții inovatoare pentru baie.

Denumirea proiectului : Soluzione, Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

Soluzione Mobilier De Baie

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.