Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cabina De Expoziție

Onn Exhibition

Cabina De Expoziție Onn este un produs artizanal premium, care îmbină tradițiile cu design-urile moderne prin intermediul maeștrilor de bunuri culturale. Materialele, culorile și produsele din Onn sunt inspirate din natură care luminează personajele tradiționale cu un gust de strălucire. Cabina expozițională a fost construită pentru a reproduce o scenă a naturii folosind materiale care sunt completate împreună cu produsele, pentru a deveni o piesă de artă armonizată în sine.

Denumirea proiectului : Onn Exhibition, Numele proiectanților : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Numele clientului : Onn.

Onn Exhibition Cabina De Expoziție

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.