Revista de proiectare
Revista de proiectare
Set De Papetărie

Cubix

Set De Papetărie Set de papetărie în formă de cub, inclusiv cutie pentru agrafe, cutie pentru autocolante și suport pentru pixuri. Ideea principală a Cubix este crearea unui „haos organizat”. Nimeni nu are niciun secret că comanda la locul de muncă este foarte importantă. Cu toate acestea, mulți oameni le place așa-numita mizerie creativă. Soluția acestei mici contradicții a stat la baza conceptului Cubix. Datorită elasticității tijelor roșii, aproape orice lucru care s-a împrăștiat peste masă poate fi introdus în suportul pentru creion în orice unghi, de la stilouri și creioane de toate dimensiunile până la hârtie și autocolante.

Denumirea proiectului : Cubix, Numele proiectanților : Alexander Zhukovsky, Numele clientului : SKB KONTUR.

Cubix Set De Papetărie

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.