Revista de proiectare
Revista de proiectare
Toaleta

Versus

Toaleta Viața noastră este o căutare interminabilă de plăcere și confort. Toată lumea dintre noi încearcă să găsească cel mai bun echilibru între funcționalitate și design și dacă dorim ca produsul să fie economic, ceea ce îl face și mai dificil. Cu wc-ul meu cuplat strâns, încercam să găsesc exact acest echilibru. Combină noi abordări și tehnologii pentru creșterea eficienței, economisirea apei și a materialelor și, în același timp, toate aceste lucruri bune sunt ascunse sub un design îndrăzneț, monolit și extravagant.

Denumirea proiectului : Versus, Numele proiectanților : Vasil Velchev, Numele clientului : MAGMA graphics.

Versus Toaleta

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.