Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Cafea

Fallen Bird

Masa De Cafea La fel ca Immanuel Kant, pornesc de la o idee estetică care îmi oferă operei sufletul său. Urmăresc mereu propriul meu mod: implicat intuitiv, emoțional și conștient într-o temă specifică.Triangle în mișcare (E) este o poveste care pornește de la o formă geometrică solidă, un triunghi echilateral, primul pe care punctele de sprijin nu fii tăiat. Distilează diverse forme care pot servi atât ca modele pentru scaune, tabele etc., dar și procesate în entități geometrice abstracte care funcționează ca artă vizuală

Denumirea proiectului : Fallen Bird, Numele proiectanților : André Verroken, Numele clientului : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Masa De Cafea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.