Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bicicleta Electrică

Silence

Bicicleta Electrică Silence este un concept nou de control al bicicletei. A fost proiectat să aibă propriul organ senzorial în care Karl H Studio a folosit 4 tehnologii, radar, LED, detectoare și computer. Tăcerea poate spune starea actuală oricărui călăreț pe baza propriilor condiții de călărie. Cu sinceritate, Karl Huang a conceput Silence este să facă o bicicletă dedicată prietenilor cu deficiențe de auz, care să îi ajute să se ferească de periculos. Chiar și ei se află într-o lume liniștită, fără zgomote, ei au totuși drepturile de a se bucura de călărie nelipsită și de siguranță.

Denumirea proiectului : Silence, Numele proiectanților : Yi-Sin Huang, Numele clientului : Karl H Studio .

Silence Bicicleta Electrică

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.