Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Tempo House

Casa Rezidențială Acest proiect este o renovare completă a unei case în stil colonial într-unul dintre cele mai fermecătoare cartiere din Rio de Janeiro. Situat pe un site extraordinar, plin de copaci și plante exotice (planul de peisaj original al faimosului arhitect peisaj Burle Marx), obiectivul principal a fost integrarea grădinii exterioare cu spațiile interioare prin deschiderea de ferestre și uși mari. Decorația are mărci italiene și braziliene importante, iar conceptul său este de a o avea ca pânză, astfel încât clientul (un colecționar de artă) să își poată afișa piesele preferate.

Denumirea proiectului : Tempo House, Numele proiectanților : Gisele Taranto, Numele clientului : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Casa Rezidențială

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.