Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoar Dublu

4Life

Lavoar Dublu Lavoarul dublu 4Life își are locul în băi cu forma solidă și utilizarea funcțională. Lavoarul este proiectat pentru a oferi utilizatorului său posibilitatea de a utiliza produsul ca bazin simplu și dublu bazin în același timp. În utilizarea unui singur bazin, produsul oferă o suprafață mare de raft; în utilizarea dublului bazinului, raftul este anulat și se formează un nou bazin și, astfel, bazinul poate fi folosit de două persoane în același timp. Prin anularea aspectului raftului, raftul care nu mai este utilizat poate fi folosit ca raft în mobilierul de baie cu elemente de montare furnizate atunci când este solicitat.

Denumirea proiectului : 4Life, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Lavoar Dublu

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.