Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoar Dublu

4Life

Lavoar Dublu Lavoarul dublu 4Life își are locul în băi cu forma solidă și utilizarea funcțională. Lavoarul este proiectat pentru a oferi utilizatorului său posibilitatea de a utiliza produsul ca bazin simplu și dublu bazin în același timp. În utilizarea unui singur bazin, produsul oferă o suprafață mare de raft; în utilizarea dublului bazinului, raftul este anulat și se formează un nou bazin și, astfel, bazinul poate fi folosit de două persoane în același timp. Prin anularea aspectului raftului, raftul care nu mai este utilizat poate fi folosit ca raft în mobilierul de baie cu elemente de montare furnizate atunci când este solicitat.

Denumirea proiectului : 4Life, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Lavoar Dublu

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.