Revista de proiectare
Revista de proiectare
Transportul Avansat

Fiaker 2.0

Transportul Avansat În multe orașe, tururile tradiționale cu autocarul vin cu o mare problemă sub formă de deșeuri de cai. Ca o primă cerință esențială, Fiaker 2.0 rezolvă poluarea stradală produsă de excursiile cu autocarul în orașe. Mai departe, este dezvoltat un design specific pentru o trăsură trasă de cai, urmând cabinele clasice în estetica lor formală, în ciuda faptului că au o formă modernă și actualizată. Provocarea constă în prezentarea unui concept contemporan și ecologic, transmitând încă senzația tipică a unui tur cu autocarul. Scopul principal este de a face turismele cu autocarul mai atractive pentru clienți prin design inovator.

Denumirea proiectului : Fiaker 2.0, Numele proiectanților : Michael Hofbauer, Numele clientului : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Transportul Avansat

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.