Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoarul

SEREL Purity

Lavoarul Lavoarul Serel Purity își ocupă locul în băi cu forma sa unică și uimitoare. Abordarea generală în proiectarea orificiului de apă uzată, care este invizibilă. Această abordare afectează atât de important designul și determină elaborarea unor detalii elaborate. Cu această abordare, lavoarul Serel Purity pare pur, neted, elegant și se află într-o armonie completă a integrității generale a designului. Lavoarul pentru curățenie SEREL, care are dominarea formelor moi, invită utilizatorul în futurism.

Denumirea proiectului : SEREL Purity, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Lavoarul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.