Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Parastoo

Scaun Respect pentru tot felul de scaune. După părerea mea, una dintre cele mai importante și clasice și speciale lucruri în designul interioare este scaun. Ideea de scaun Parastoo vine de la o înghițire (tern). Poate suprafața strălucitoare și netedă pe scaun Parastoo, cu design diferit și special, a fost făcută doar pentru locuri foarte speciale și unice.

Denumirea proiectului : Parastoo, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi design.

Parastoo Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.