Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Rafturi

bibili

Sistemul De Rafturi Soboare și clasice în concepție, aceste rafturi impresionează cu o personalitate puternică. Acest lucru provine de la plasarea inversată a verticalelor triangulate, ceea ce duce la o mișcare de răsucire care se joacă pe diferite adâncimi ale unității peste înălțimea sa. Efectul dinamic produs oferă o atitudine aproape umană față de mobilier: în funcție de locul în care îl privește, pare să se uite peste umăr și / sau să asculte la uși. Rafturile „bibili” sunt produse în module cu lățimi diferite. Prin urmare, este posibil să se creeze pereți de caracteristici cu un efect grafic viu.

Denumirea proiectului : bibili, Numele proiectanților : Rosset Thierry Michel, Numele clientului : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Sistemul De Rafturi

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.