Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazin

Family Center

Magazin Există câteva motive pentru care am închis peretele frontal lung (30 de metri). Unul a fost că elevarea clădirii existente era într-adevăr neplăcută și nu aveam permisiunea să o ating! În al doilea rând, prin închiderea fațadei din față, am obținut 30 de metri de spațiu zid. Conform studiului meu zilnic de statistici observaționale, majoritatea cumpărătorilor au ales să intre în magazin doar din cauza curiozității și să vadă ce se întâmplă în spatele acestei fațade Forme curioase.

Denumirea proiectului : Family Center, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi design.

Family Center Magazin

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.