Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

DARYA

Scaun De fapt, acest scaun a fost inspirat de o fată frumoasă, o fată frumoasă, jucăușă, descendentă, elegantă și totuși relaxată! cu braț și picioare lungi tonifiate. acesta este un scaun pe care l-am proiectat cu dragoste și este totul sculptat manual. Numele acelei fete este „Darya”.

Denumirea proiectului : DARYA, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi design.

DARYA Scaun

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.