Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

ICICLE

Scaun Cred că scaunele sunt cei mai importanți și mai responsabili membri ai designului interior. De asemenea, are roluri extraordinare în exterior și interior. De asemenea, scaunele sunt un loc unde să stai, să te odihnești și să te relaxezi pe măsură ce ajungi. problemă. Acum ce s-ar întâmpla dacă partea sigură și minunată pe care vă bazați ar deveni un element violent și nesigur? Acesta este sentimentul pe care vreau să-l arăt.

Denumirea proiectului : ICICLE, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi design.

ICICLE Scaun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.