Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul De Podea

Fractal

Scaunul De Podea Inspirat de origami, Fractal privește prin cute și pliuri pentru a crea o suprafață flexibilă care se adaptează corpului și activităților noastre într-un mod rapid și simplu. Este un scaun cu pătrat de formă pătrată care nu include întăriri sau sprijin suplimentar, doar cu tehnologia sa ne poate sprijini corpul atunci când se odihnește. Permite multe utilizări: ca puf, scaun, șezut lung și, deoarece este un modul, poate fi asamblat cu altele pentru a crea multe configurații de cameră diferite.

Denumirea proiectului : Fractal, Numele proiectanților : Andrea Kac, Numele clientului : KAC Taller de Diseño.

Fractal Scaunul De Podea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.