Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceas

Hamon

Ceas Hamon este un ceas confecționat dintr-o apă chineză plată și rotundă. Mâinile ceasui se rotesc și stropesc ușor apa în fiecare secundă. Comportamentul suprafeței apei este o suprapunere continuă a ondulărilor produse din trecut până în prezent. Unicitatea acestui ceas constă nu numai în momentul prezent, ci și în acumularea și atenuarea timpului, indicată de suprafața apei care se schimbă în fiecare moment. Hamon este numit după cuvântul japonez „hamon”, care înseamnă ondulări.

Denumirea proiectului : Hamon, Numele proiectanților : Kensho Miyoshi, Numele clientului : miyoshikensho.

Hamon Ceas

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.