Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ghiveciul Cu Plante Mari Iluminat

Divine

Ghiveciul Cu Plante Mari Iluminat Acesta este un vas mare ușor, realizat dintr-una sau două bucăți de plastic opal. Oala nu are deloc fund. Deci, îl pui în jurul unui copac în creștere. Și fixați marginile împreună prin „încuietori rapide”. Și în partea de jos vine o lumină LED care dă lumină oalei și unui copac și a unui surraund. Diferența principală pentru alții este că Puneți acest lucru în jurul unui copac în creștere. Nu pui un copac ca să crești acolo.

Denumirea proiectului : Divine, Numele proiectanților : Ari Korolainen, Numele clientului : Adessin Oy.

Divine Ghiveciul Cu Plante Mari Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.