Revista de proiectare
Revista de proiectare
Etichetele

Stumbras Vodka

Etichetele Această colecție de vodcă clasică Stumbras revigorează vechile tradiții din vodka lituaniană. Designul face ca un produs vechi tradițional să fie apropiat și relevant pentru consumatorii din zilele noastre. Sticla verde de sticlă, datează important pentru confecționarea vodcă lituaniene, legende bazate pe fapte adevărate și detalii plăcute, atrăgătoare - forma decupată ondulată care amintește de fotografiile vechi, bara înclinată pe partea de jos care completează compoziția simetrică clasică, și fonturile și culorile care transmit identitatea fiecărei sub-mărci - toate fac ca tradiționala colecție de vodcă să fie netradițională și interesantă.

Denumirea proiectului : Stumbras Vodka, Numele proiectanților : Asta Kauspedaite, Numele clientului : Stumbras.

Stumbras Vodka Etichetele

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.