Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoarul

Spiral

Lavoarul Apa dulce este una dintre cele mai valoroase resurse naturale; am auzit poveștile și legendele care șerpii păzează comorile valoroase și prețioase. De aceea ne-am inspirat din șarpe care s-a înfășurat în jurul unui bazin de apă conic pentru a-l proteja. O altă caracteristică este că folosirea mâinilor pentru a deschide robinetul cu apă poate să nu fie plăcută pentru toată lumea în locuri publice. În acest design, o pedală este folosită pentru a deschide și închide robinetul apăsând o pedală.

Denumirea proiectului : Spiral, Numele proiectanților : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Numele clientului : AQ QALA BINALAR.

Spiral Lavoarul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.