Revista de proiectare
Revista de proiectare
Blocul De Cuțite

a-maze

Blocul De Cuțite Proiectarea blocului de cuțite a-labirint vizează să ne stimuleze simțurile mentale și vizuale în egală măsură. Modul în care stochează și organizează cuțitele este inspirat în mod unic de jocul copilăriei cu care toți suntem familiarizați. Fuzionând perfect estetica și funcționalitatea, un labirint își servește scopul și, mai important, construiește o legătură cu noi, care evocă emoții de curiozitate și distracție. În forma sa pură, un labirint ne permite să ne dezvăluim simplitatea care face mult mai mult cu mai puțin. Din această cauză, a-labirintul creează o inovație autentică a produsului, cu o experiență de neuitat a utilizatorului și un aspect care să se potrivească.

Denumirea proiectului : a-maze, Numele proiectanților : Prompong Hakk, Numele clientului : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Blocul De Cuțite

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.