Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mall-Ul

Fluxion

Mall-Ul Inspirația acestui program vine din dealurile de furnici, care au o structură unică. Deși structura internă a dealurilor de furnici este foarte complexă, poate construi un regat imens și ordonat. Aceasta ilustrează structura arhitecturală extrem de rațională. Între timp, interiorul arcurilor grațioase ale dealurilor de furnici construiește un palat impunător, care pare un plus rafinat. Prin urmare, proiectantul folosește înțelepciunea furnicii pentru referință pentru a construi atât spațiu artistic și bine construit, cât și dealuri de furnici.

Denumirea proiectului : Fluxion, Numele proiectanților : Zhipeng Kang, Numele clientului : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Mall-Ul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.