Revista de proiectare
Revista de proiectare
Duș

Rain Soft

Duș Vizualizarea cascadei în natură poate atrage toată lumea și privirea ei sau dușul de sub, poate crea o tăiere relaxantă. De asemenea, a fost nevoie pentru a simula scena relaxantă a cascadei din case și apartamente, astfel încât, se poate experimenta bucuria de a face duș. sub cascada de acasă. Există două tipuri de stropi în acest proiect. Modul pumn: Densitatea sau concentrația apei este la mijloc și se poate spăla corpul Al doilea mod: Apa este turnată vertical în jurul inelului și se poate folosi șampon și el este înconjurat de un perete de apă și acest perete poate fie eu

Denumirea proiectului : Rain Soft , Numele proiectanților : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Numele clientului : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Duș

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.