Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul De Baie

Eleganza

Mobilierul De Baie Colecția de mobilă de baie Eleganza este concepută în scopul reabilitării preciziei, eleganței și a senzațiilor de artizanat și produse artizanale pentru mobilă, cu o abordare modernă și aduce o notă nouă culturii băii. poveste modernă, artistică și inovatoare, care îmbină linii moi și ascuțite cu un echilibru simplu.

Denumirea proiectului : Eleganza, Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

Eleganza Mobilierul De Baie

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.