Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Corporativă

Territoria Festival

Identitatea Corporativă Identitatea unui al 8-lea Festival de Artă Contemporană "Territoria". Festivalul prezintă lucrări originale și experimentale de artă contemporană în diferite genuri. Sarcina a fost aceea de a marca identitatea festivalului și de a-l dezvolta interesul în rândul publicului țintă, pentru a crea o structură organizațională care să se adapteze ușor la noile teme. Ideea de bază a fost interpretarea artei contemporane ca o perspectivă diferită a lumii. Așa a apărut sloganul „Artă dintr-o perspectivă diferită” și realizarea grafică a acestuia.

Denumirea proiectului : Territoria Festival, Numele proiectanților : Oxana Paley, Numele clientului : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Identitatea Corporativă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.