Revista de proiectare
Revista de proiectare
Facilitățile De Recreere

Winter under the roof

Facilitățile De Recreere În Astana nu există activități de schi în relief. Pentru activitățile montane și pregătirea pentru a concura la schiul alpin a fost inventat obiectul numit centru de schi interior. Oferă trei tipuri de trasee pentru abilități diferite de proprietate a schiului. Proiectat înseamnă că spectatorii pot urmări evenimente sportive. Hotel conceput pentru sportivi străini și centru de vizitatori. Pe fațadă se reflectă ideea de gheață a defileului montan acoperit cu zăpadă. Centrul de sprijin se oprește asemănător cu icicule. Ideea unui astfel de centru vizează promovarea schiului în Kazahstan.

Denumirea proiectului : Winter under the roof, Numele proiectanților : Ozimuk Tatyana, Numele clientului : The diploma project.

Winter under the roof Facilitățile De Recreere

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.