Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hrănitorul Alimentar

Food Feeder Plus

Hrănitorul Alimentar Food Feeder Plus nu numai că îi ajută pe copii să mănânce singuri, ci înseamnă și mai multă independență pentru părinți. Bebelușii pot ține singuri, pot suge și mesteca după ce ați zdrobit mâncarea făcută de părinți. Food Feeder Plus este dotat cu un sac de silicon mai mare, flexibil, pentru a satisface pofta de mâncare în creștere a bebelușilor. Este o hrănire esențială care și le permite celor mici să exploreze și să se bucure de alimente solide proaspete în siguranță. Alimentele nu trebuie purificate. Pur și simplu așezați mâncarea în punga din silicon, închideți încuietoarea și bebelușii se pot bucura de alimentație automată cu mâncare proaspătă.

Denumirea proiectului : Food Feeder Plus, Numele proiectanților : Kidsme, Numele clientului : kidsme.

Food Feeder Plus Hrănitorul Alimentar

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.