Revista de proiectare
Revista de proiectare
Robinetul Senzorizat

miscea LIGHT

Robinetul Senzorizat Gama de lumini miscea LIGHT a robinetelor activate cu senzor au un distribuitor integrat de săpun proiectat direct în robinet pentru confort și beneficii maxime pentru igiena mâinilor. Folosind o tehnologie senzoră rapidă și fiabilă, aceasta distribuie apă și săpun pentru o experiență igienică și ergonomică de spălare a mâinilor. Distribuitorul de săpun încorporat este activat atunci când mâna unui utilizator trece peste sectorul săpunului. Săpunul este apoi distribuit numai atunci când mâna unui utilizator este plasată sub ieșirea de săpun a robinetului. Apa poate fi primită intuitiv ținând mâinile sub ieșirea apei.

Denumirea proiectului : miscea LIGHT, Numele proiectanților : Rob Langendijk, Numele clientului : miscea GmbH.

miscea LIGHT Robinetul Senzorizat

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.